CFD simulering

Hos R & R Consult udføres CFD analyserne kun af fagspecialister, der er uddannet og specialiseret i termo- og fluiddynamik. Vi har et højt fagligt niveau og over 25 års erfaring inden for faget. Med vores specialviden leverer vi de bedste resultater.

En grundig CFD analyse kan hjælpe jer med at kortlægge og visualisere f.eks. trykudvikling, flowfordeling og ydeevne. CFD analysen giver information og forståelse af driftsforhold, som det ellers ville være svært at opnå. Analysen giver jer et solidt grundlag for at gennemføre grundårsagsanalyser, lave geometriske opgraderinger og optimere driften.

Vores spidskompetencer

R & R Consult har erfaring inden for en lang række områder og industrier, hvor termo- og fluiddynamik er vigtigt. Det er bl.a. kedler, ovne og procesteknik, hvor vi hjælper med alt fra gas-, væske- og faststofsforbrænding til varmegenanvendelse af udstødningsgasser.

R & R Consult rådgiver også om opvarmning, elektronikkøling og isolering, hvor materialeegenskaber og geometrisk design er vigtige krav. Vi beregner varmeoverførsel og kortlægger temperaturfordeling. Det giver et detaljeret overblik og kan både hjælpe med at designe et optimalt nyt system og med at optimere og finde fejl i eksisterende installationer. Vi hjælper også i cases, hvor f.eks. stråling er centralt, såsom solpaneler, infrarød varme og UV-desinfektion.

Vi specialiserer os også i simulering af interne og eksterne flowsystemer, hvor der er fokus på fordeling og ydeevne. Vi kan bl.a. hjælpe med fintuning af drift og effektivitet af roterende enheder, såsom pumper og blæsere, og med overordnet analyse af tilhørende kanal- og rørsystemer.

Skræddersyet service

Hos R & R Consult får I altid skræddersyet service. Den tilgang har givet R & R Consult mange loyale og langvarige kunderelationer igennem årene. Det gode, kvalitetssikrede samarbejde og den personlige kontakt med kunderne gør R & R Consult til den bedste samarbejdspartner indenfor CFD simulering, analyse og beregning.

Vores høje faglige kvalitet og mangeårige erfaring sikrer jer de bedste resultater.