CFD beregning

Vi foretager en grundig CFD simulering og CFD analyse og udarbejder en CFD beregning, som I kan bruge til f.eks. finjusteringer, driftsindstillinger, geometriske opgraderinger og nye konstruktioner eller enheder. R & R Consult står selvfølgelig til rådighed med erfaring og vejledning.

Med en CFD beregning og evaluering fra R & R Consult kan I lave de rigtige forbedringer og den rette optimering, der opfylder netop jeres virksomheds krav. Det kan reducere energiforbrug, emissioner og spild, og medføre økonomiske besparelser for jeres virksomhed.

Vores spidskompetencer

R & R Consult har erfaring inden for en lang række områder og industrier, hvor termo- og fluiddynamik er vigtigt. Det er bl.a. kedler, ovne og procesteknik, hvor vi hjælper med alt fra gas-, væske- og faststofsforbrænding til varmegenanvendelse af udstødningsgasser.

R & R Consult rådgiver også om opvarmning, elektronikkøling og isolering, hvor materialeegenskaber og geometrisk design er vigtige krav. Vi beregner varmeoverførsel og kortlægger temperaturfordeling. Det giver et detaljeret overblik og kan både hjælpe med at designe et optimalt nyt system og med at optimere og finde fejl i eksisterende installationer. Vi hjælper også i cases, hvor f.eks. stråling er centralt, såsom solpaneler, infrarød varme og UV-desinfektion.

Vi specialiserer os også i simulering af interne og eksterne flowsystemer, hvor der er fokus på fordeling og ydeevne. Vi kan bl.a. hjælpe med fintuning af drift og effektivitet af roterende enheder, såsom pumper og blæsere, og med overordnet analyse af tilhørende kanal- og rørsystemer.

Skræddersyet service

Hos R & R Consult får I altid skræddersyet service. Den tilgang har givet R & R Consult mange loyale og langvarige kunderelationer igennem årene. Det gode, kvalitetssikrede samarbejde og den personlige kontakt med kunderne gør R & R Consult til den bedste samarbejdspartner indenfor CFD simulering, analyse og beregning.

Vores høje faglige kvalitet og mangeårige erfaring sikrer jer de bedste resultater.